Ruilen en retouneren

Retourneren

Hoewel ik natuurlijk graag zou zien dat jij je perfecte match hebt gevonden kan het helaas zijn dat jouw artikelen toch niet helemaal naar wens zijn. Bij La Luxury doe ik er alles aan om dit te zoveel mogelijk te voorkomen. Om het retourneren van producten te voorkomen, adviseer ik om gebruik te maken van de volgende tools:

Video en foto’s
Alle foto’s worden met zorg gemaakt en geselecteerd. Bekijk iedere foto nauwkeurig om een goed idee te krijgen van de conditie van het product.

Productinformatie
Alle additionele informatie over het product is te vinden in de productinformatie naast en onder de foto’s. Lees deze tekst goed door om een compleet beeld te krijgen van het product.

Retourneren
Mocht je toch graag je product willen retourneren dan kun je contact opnemen met info@la-luxury.nl.

Artikelen die ongedragen, onbeschadigd en voorzien zijn van aangehecht label kunnen binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten geretourneerd worden.

Wanneer je je retour opstuurt bewaar dan altijd je Track & Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is. Als ik je retour heb ontvangen wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee jij je order betaald hebt, mits het artikel voldoet aan de retourvoorwaarden:

Retourvoorwaarden

  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant
  • Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn en moet voorzien zijn van aangehecht label
  • Bestellingen die buiten de bedenktijd van 14 dagen vallen worden niet retour genomen
  • Als een product is gebruikt of beschadigd kan ik de kosten voor de waardevermindering in rekening brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  • Omdat het tweedehandsartikelen betreft wordt er geen garantie gegeven.

Mocht ik een item ontvangen dat niet aan de voorwaarden voldoet, dan kan ik helaas de retour niet accepteren. Er zullen opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht om het item naar je te retourneren.

Ruilen
Wanneer je een artikel wilt omruilen voor een ander artikel of voor een andere kleur of maat mag je het artikel retourneren volgens bovenstaande voorwaarden. Vervolgens plaats je een nieuwe bestelling voor je nieuwe artikelen, op deze manier is je bestelling het snelst in huist.